utorok 28. februára 2012

Netradičné zásnuby?

      Jedného krásneho dňa sa z vášho frajera zrazu stane snúbenec. Príde to úplne nečakane. Mnohé z vás na to čakajú mesiace či roky a niektorým to zase od prekvapenia vyrazí dych. Chlapec dlho, dlho premýšľa, kým sa odhodlá k tomuto kroku, ktorý je podľa neho nezvrátiteľný a strašne mu zmení budúcnosť. Bojí sa, že stratí samostatnosť, a preto si dá na tomto rozhodnutí naozaj záležať.
     Práve ten váš sa končene rozhodol, je presvedčený, že ste ženou jeho života? Vyberie vhodný okamih a miesto. Les, kam ste sa chodili prechádzať, múzeum, reštiku alebo vás požiada o ruku jednoducho doma, kde má svätý pokoj a kľud.
       Ako zistíte, že sa to blíži? Buď sa už pár dní správa podivne a vy hútate, čo za tým môže byť, a potom podíde k vám, päť sekúnd je ticho, ťažko preglgne, začne niečo rozprávať, ale zakoktá sa. Je možné, že nato pôjde úúúplne z iného konca a začne Vieš, .... pamätáš sa ..... a vy sa budete tváriť zmätene, lebo nebudete vedieť o čo mu ide, a z neho to pôjde ako z chlpatej medom zalepenej deky. Nebojte sa, nakoniec sa predsa len vymáčkne J. Vyberie z vrecka malú semišovú gýčovú krabičku tvaru podivného nafúknutého srdca alebo mušle, otvorí ju, pousmeje sa a povie: „Zoberieš si ma za muža?“, Na tri sekundy zaváhajte, nech si nemyslí, že je to len tak! To si predsa musíte rozmyslieť! Aj keď to vo vnútri duše už dáááávno viete a častokrát ste si priali, aby sa to konečne stalo. A teraz je to tu. Motýle vám v brušku začnú lietať bláznivým tempom sem a tam, ako keby boli v nejakej víchrici. Obleje vás teplo alebo červeň na líce a so záhadným úsmevom mu odpoviete: „Áno“ alebo nie?
Tri hrebičky zviazané umelou stuhou v bielom čipkovom celofáne podaruje milovaný snúbenec vašej mamičke. Otcovi donesie fľašu vína a vtipne poznamená: „Ujo dáte mi vašu dcéru za ženu?“ Otec sa chytí a vraví: „No, za fľašu snáď hej a zoberie si od neho fľašu bieleho za 4 eurá a tvári sa blažene. Hmmmm, premýšľate na sekundu o svojej cene, ale mamičkin vysmiaty pohľad a  božekanie vám preruší myšlienky a zase ste vo vašej obývačke. Týmto prvým krokom sa celý cirkus ešte len začína J

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára