streda 29. februára 2012

Francúzska elegancia, anglický štýl - aj naše nevesty chcú byť CHIC!

Francúzska elegancia, anglický štýl - aj naše nevesty chcú byť CHIC!

Aj vy sa pripravujete na svadobný deň? Chodíte po svadobných salónoch, surfujete po internete, hľadáte šaty, ktoré by boli ako stvorené práve pre vás? Rozmýšľate či si ich necháte ušiť, kúpite si ich v salóne alebo radšej len požičiate? Veď čo s nimi potom? Dlho premýšľate, možno aj zaplatíte zálohu a potom ju zrušíte, lebo sa rozhodnete pre úplne iné šaty. Stalo sa to aj vám? Nakoniec si však určite vyberiete tie pravé.

Po šatoch prichádza na rad závoj. Španielsky, taký, onaký, krátky, dlhý, alebo ..... rozhodovanie zakončíte otázkou - dám si len kvet? Váš počítač sa pomaličky zapĺňa inšpiratívnymi fotkami a len zťažka odfukuje. Poviete si, predsa sa ešte popozerám, čo sa nosí. Je to výzva! Zoberiete klasický závoj alebo sa odhodláte na niečo iné, extravagantnejšie. Najskôr si isto nájdete 10 dôvodov, prečo nie niečo iné, nové, netradičné, prečo zostať pri klasickom závoji. Pozor, nie, že by to bola zlá varianta. Klasika je klasika, tou nikdy nič nepokazíte! Aj keď ste celý život ako sivé myšky, a málo odvážne, práve z vás môže byť nevesta, na ktorú sa len tak ľahko nezabúda.

Vlasy sú korunou krásy, svadobný účes je príliš dôležitou súčasťou nevesty, aby ste ho nechali len v spoločnosti obyčajného závoja. Dodajte mu trochu šarmu a buďte aj vy CHIC! Odviažte svoje zmysly a preskočte hranice konvenčnosti! Krásne sieťky s páperím a kvetmi dodajú vášmu svadobnému účesu francúzsku eleganciu a anglický štýl. Vykročiť do nového života treba tou správnou nohou, je len na vás či bude tento krok štandardný alebo vám iný, ktorý vám rozšíri doterajšie obzory J

Maykafashion


Vlasové doplnky od Maykafashion

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára